Нашето Ръководство

Ключови фигури

Артър Спърлинг – Изпълнителен Директор

Артър е част от фирмата още от самото начало. Той отговаряше за първият внос на Синьо-зелени водорасли от езерото Кламат във Великобритания. Като бивш успешен бизнесмен в индустрията за свежи храни, Артър се отнася с изключително внимание и страст към качеството на продуктите, натуралното хранене; разпространява ползите от продуктите и бизнес възможността до възможно най-много хора.

Ратан Даряни - Председател

Ратан е изключително опитен предприемач с дълго корпоративно минало. Той е бивш председател и съ-основател на Vie at Home (преди Virgin Vie), която той придоби от Virgin Group. Друга част от опита на Ратан е заемане на ръководни длъжности в The Body Shop International и заместник-председател и акционер в шведската Generations of Health. Той е познат като влиятелна и уважавана личност в индустрията, наречена Директни продажби.

Оливър Спърлинг – Финансов Директор

Със своя 19-годишен опит във фирмата, Оливър е отговорен за създаването и ръководенето на силна корпоративна структура и финансов контрол, което прави фирмата това, което сме днес.

Лиляна Куцарова – Управител на „АкваСорс“ ЕООД - България

Като част от компанията в продължение на 19 години, Лили ни помогна да развием нашия най-успешен регион до момента. Като високоуважаван и авторитетен член на индустрията на Директните продажби в България, Лили изигра решаващата роля в създаването на Българската Асоциация за Директни продажби и беше неин председател в продължение на няколко години. Лили, също така, е отговорна за развитието на нашия бизнес в балканския регион.