Naši proizvodi

AquaSource ColActive3 kolostrumAquaSource ColActive3 je naš proizvod s kolostrumom “sljedeće generacije”, namijenjen onima koji žele dodatnu podršku za zdravi probavni trakt. Proizvod sadrži kombinaciju acidofila i laktoferina te našeg vlastitog AquaSource kolostruma.

AquaSource ColActive3 nudi nutricionističku podršku za atlete i sve druge koji njeguju aktivni životni stil. 


Ovaj proizvod predstavlja korisni dodatak bilo kojem režimu prehrane, budući da je osmišljen kao podrška ne samo nižem probavnom traktu, već i imunološkom sustavu.


AquaSource ColActive3 kolostrum sadrži cijeli kolostrum, što znači da iz njega nisu uklonjene masnoće niti je podvrgnut ultra-filtracijskom procesu. 


Kolostrum iz ColActive3 porijeklom je s jugozapada SAD-a, gdje su inženjeri procesa za proizvodnju mliječnih proizvoda osmislili najsuvremenije postrojenje, čija je jedina svrha proizvodnja najkvalitetnijeg kolostruma. Kolostrum se prvo sabire i procesira. Potom se podvrgava brzoj pasterizaciji na 72°C u trajanju od 15 sekundi. Naposljetku se suši na niskoj, neizravnoj toplini. Ovaj proces pomaže da se nutricionističke vrijednosti očuvaju u najvećoj mogućoj mjeri.


Ključne prednosti:

AquaSource kolostrum - kolostrum je “prvo mlijeko” koje proizvode same majke i koje pruža bogatu količinu nutrijenata i antioksidansa. AquaSource koristi goveđi kolostrum, koji sadrži 10-20 puta više nutritivnih faktora od ljudskog kolostruma.
Acidofil – prijateljska bakterija koja se prirodno nalazi u tankom crijevu i pomaže probavi. Acidofil može pomoći tijelu u zaštiti od štetnih bakterija, parazita i drugih organizama.
Laktoferin – premda je već prirodno prisutan u kolostrumu, ovaj bioaktivni peptid uključen je i u naš proizvod kao samostalni sastojak koji dodatno pomaže imunološkom sustavu.


Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nema nikakvih posebnih napomena u vezi ovog proizvoda.

Podaci o alergenima:


Sukladno EU Uredbi br. 1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, ovaj proizvod sadrži MLIJEKO. 

 

Upute za uporabu

Uzimati 2 kapsule sa čašom vode ujutro, 20 min prije obroka.
Djeca starija od 1 g uzimaju 1 kapsulu pomješanu s hranom ili tekućinom.
Čuvati van dohvata male djece.
Potrebno je pridržavati se preporučenog dnevnog unosa.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Proizvođač: Nature's Infinite Balance Ltd.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.