Naši proizvodi

AquaSource Maca Power

Ova mješavina na bazi maca korijena pomaže očuvanju vitalnosti i izdržljivosti 
Kontinuirana istraživanja sugeriraju da maca korijen, poznat i kao maca-maca, pomaže jačanju seksualne želje. Među atletičarima maca ima već uvriježenu reputaciju kao biljka koja pomaže održavanju optimalne snage i izdržljivosti. Postoje i izvještaji da podržava mentalnu jasnoću, pažnju i koncentraciju.


Sinergijska mješavina 

AquaSource Maca Power je kombinacija komplementarnih sastojaka za koje je poznato da posjeduju adaptogena svojstva, što znači da imaju sposobnost uravnoteživanja i stabiliziranja tjelesnih sustava. Ovi su sastojci pomiješani s engleskim cvjetnim Manuka medom, čiji je  jedinstveni Manuka faktor 10+,  i koji ovdje služi kao konzervans, a sve u bazi od glicerina, vode i crnog ribiza.Maca-maca ili maca korijen (Lepidium meyenii) - maca korijen sadrži impresivni niz nutrijenata, što objašnjava i zašto je stoljećima služila kao temeljna namirnica u Peruu te bila popularna kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Damiana (turnera diffusa) – Ova se biljka koristi još od vremena Maya, a danas se preporučuje za poboljšanje seksualnog zadovoljstva i snage.

Gotu Kola (hydrocotyle asiatica) – Porijeklom s Istoka, ova se biljka koristi u kuhinji Sri Lanke. Ujedno je i adaptogen.

Panax Ginseng – Također je porijeklom s Dalekog istoka. Već se dugo koristi u Kini, Koreji i Japanu proradi svojih adaptogenih svojstava, te kao pomoć u održavanju vitalnosti i izdržljivosti.AquaSource Maca Power prikladan je proizvod za odrasle pojedince koji žele održati vitalnost i izdržljivost. Osobito je popularan kod atletičara kojima je potrebna izdržljivost te kod onih koji žele pojačati seksualnu želju.


Ključne prednosti: 

Pojačava seksualno zadovoljstvo i energičnost.
Pomaže održavati vitalnost i izdržljivost


Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nema nikakvih posebnih napomena u vezi ovog proizvoda. Podaci o alergenima:

Sukladno Uredbi EU br. 1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, ovaj proizvod ne sadrži alergene.