Добре дошли

Във връзка с усложняващата се ситуация в страната, ръководството на фирмата взе решение, за да може да продължи вашето обслужване, от понеделник, 2 ноември, ще дадем най-доброто от себе си, поръчките направени и платени до 12 ч. да бъдат обработени в рамките на същия ден. 
Ако в рамките на 2 до 3 дни не получите пратката си или известие за доставка от куриерската служба, моля свържете се с нас на имейл. Поради предприемането на тези мерки се ограничава и използването на телефони. Ето защо ви молим цялата комуникация с нас да бъде предимно онлайн. 
 
Звънете ни по телефоните само в извънредни случаи или при нвъзможност да осъществите онлайн комуникация с нас.
 
За счетоводни въпроси, само в крайни случаи, можете да звъните на тел. 02/9586744. 
 
Отново ви благодарим за разбирането!

Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г .
 

AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и винаги остава вярна на своите основоположни принципи.


AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Вече почти 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.