Добре дошли

Уважаеми дистрибутори,
 
След като Народното събрание одобри предложението на Министерския съвет за предприемане на мерки за подпомагане в превенцията от разпространението на Коронавируса, ние от AquaSource ще останем социално отговорни и ангажирани към опазването на здравето на всички нас. В тази връзка ви информираме, че от понеделник, 16 март, офисът на AquaSource EOOD ще продължи да приема заявки само по телефон от 8:30 до 17:30 ч. и онлайн. С цел по-доброто обслужване ви препоръчваме да използвате стария онлайн магазин. Поръчките, приети след 16:00 ч. ще бъдат обработвани и изпращани на следващия работен ден. 

Обслужването и приемането на клиенти и дистрибутори
на касата и в офиса ще бъде преустановено


Когато се обаждате по телефон, моля проявете търпение и бъдете по-настоятелни, докато служител от офиса приеме вашето обаждане.

Поръчките за цялата страна и за столицата ще бъдат изпращани с куриерска фирма СПИДИ.

Желаем ви крепко здраве!

 

Екипът на AquaSource EOOD

Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г .

 

AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и винаги остава вярна на своите основоположни принципи.


AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Вече почти 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.