Добре дошли

Офисът на AquaSource EOOD продължава да приема заявки само по телефон от 8:30 до 17:30 ч. и онлайн. 

Заявените поръчки, за които са получени плащания в AquaSource до 14:00 ч. часа в работните дни от понеделник до петък, се обработват и изпращат същия ден. Поръчките, направени в петък след 14:00 часа, в събота, неделя или в почивен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден. Въпреки това, поръчки направени между 14:00 и 16:00 ч. Биха могли да бъдат обработени и изпратени същия ден, но без да поемаме гаранция за това.

Поръчки, заявени и заплатени между 14:00 ч. и 16:30 ч. в последния работен ден от месеца, ще бъдат обработени същия ден, но може да бъдат изпратени на следващия работен ден.

Поръчки, направени в офиса на АкваСорс ЕООД или в този електронен магазин, се доставят само на адрес на територията на Република България.

 

Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г .

 

AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и винаги остава вярна на своите основоположни принципи.


AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Вече почти 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.