Добре дошли
 

Нови етикети „Отлепи и открий“

Поради многоезичната информация, която трябваше да се побере на етикетите на нашите продукти, беше нужно да направим иновации. Ето защо някои от продуктите ни вече имат нови етикети. Етикетът има две страници; горният слой лесно се отлепя от дъното, разкривайки информация за продукта на другите ни поддържани езици. Просто потърсете синята стрелка на нашите етикети.

Посветени на благополучието и здравословния начин на живот от 1994 г .
 

AquaSource е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и винаги остава вярна на своите основоположни принципи.


AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, която се основава на семпла философия. Ние вярваме, че най-прекият път към отличното здраве е да сме сигурни, че тялото ни получава от естествени източници всички важни хранителни вещества, от които се нуждае.

Вече почти 20 години AquaSource предлага на пазара висококачествени продукти. Ние използваме само най-добрите налични естествени съставки, без значение каква е цената. Защото ние не харчим средства за реклама, скъпи връзки с обществеността нито за лъскави опаковки.

AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.