Dobrodošli

Dobrodošli u svijet dobrog zdravlja i zdravog
životnog stila

Beskompromisno čisti i zdravi proizvodi koji vašoj obitelji pružaju esencijalne sastojke potrebne za optimalno zdravlje i zdrav životni stil.

AquaSource su 1994.g. osnovali David Howell i Robert Davidson, dvojica vodećih britanskih homeopata, i od samih početaka do danas, tvrtka ostaje dosljedna istim principima.

AquaSource je kompanija koja se bavi dodacima prehrani, temeljenim na jednostavnoj filozofiji. Vjerujemo da je osigurati unos svih potrebnih esencijalnih nutrijenata iz prirodnih izvora - najbolji put do dobrog zdravlja.

AquaSource već preko 20 godina, promovira visoko kvalitetne proizvode. Upotrebljavamo samo najbolje, dostupne prirodne sastojke bez obzira na cijenu. Ne trošimo na oglašavanje, skupi PR ili pomodna pakiranja.

AquaSource je odan promicanju zdravlja, koristeći sastojke iz prirodnih izvora i stvarajući raznovrsnu paletu visoko kvalitetnih nutritivnih proizvoda, dostupnih svima. Kao dio naše vizije AquaSource proizvodi prodaju se preko neovisnih distributera najmoćnijom metodom distribucije - reklamom, koja se odvija usmenom predajom.