Prilika

INFORMACIJA O POSLOVNOJ PRILICI

Ako koristite AquaSource proizvode jasno je da su vam dobro zdravlje i stil života važni.

Ako vam je osim toga važan dodatni prihod, prosperitet, šansa da sami određujete svoje radno vrijeme i pomažete drugima, a sve to radeći u pozitivnom okruženju, zašto se onda ne uključite u poslovnu priliku koju pruža AquaSource?

Uz visok kredibilitet u tisku i mnogim cijenjenim časopisima, ovaj posao bez rizika i s minimalnim početnim ulaganjem pruža se svima koji su stariji od 18 godina i koji žele, u punom ili skraćenom radnom vremenu, doseći bolju budućnost i koji žele malo raditi da bi to postigli.

Kao AquaSource distributer imat ćete koristi od

 1. Obuke
  Naš jedinstven sustav individualne obuke uz pomoć Radionica za vještine osigurava da usavršite sustav u vremenu u kojem želite, brzinom kojom želite i na svoj način.

 2. Unaprjeđenje
  Za razliku od uobičajenog posla, vi odlučujete kad ćete biti unaprijeđeni. €uro poslovni program (plan kompenzacije) otvoren je svima. Nema diskriminacije zbog dobi, spola, obrazovanja, rase ili vjere.

 3. Priznanje
  Za razliku od drugih tvrtki, mi volimo prepoznati uspjeh. Bez diskriminacije, slavimo uspjeh, bez obzira na to kako mali bio.

 4. Sigurnost
  Ovo nije posao gdje vas mogu otpustiti. Sami stvarate svoju sigurnost razvijanjem svog poslovanja i prihoda zaštićeni velikom, etabliranom tvrtkom.

 5. Fleksibilnost
  Radite kad želite. Ne zanemarujete obitelj, drugi posao i hobije. Iskoristite ovu priliku da steknete vrijeme za uživanje u životu! 

Za više pojedinosti o tome kako postati Neovisni distributer, obratite se osobi koja vam je spomenula AquaSource.